AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözünü açamamak

Kahve falında tek gözünü açamamak

Kahve falında tek gözünü açamamak emrinde insan çalıştıracağına, yarınlarına umutla bakacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, içinin rahat edeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözünü açamamak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında tek gözünü açamamak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini açamadığını görmek yokluk içine gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında aç gözlü olmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz açamamak büyük bir başarının elde edileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü açamamak tüm dileklerin tutacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini açamamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında gözünü açamadığını görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir