AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bebek yeleği görmek

Kahve falında pembe bebek yeleği görmek

Kahve falında pembe bebek yeleği görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, düzenin kurulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe bebek yeleği gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Kahve falında pembe bebek yeleği görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe yelek görmek maneviyatının çökeceğine, elde edilen nasibin artacağına alamet eder.

Kahve falında bebek yeleği görmek karalar bağlayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında bebek yeleği örmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında bebek yeleği satın almak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir