AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kırık görmek

Kahve falında ayağını kırık görmek

Kahve falında ayağını kırık görmek muradına ereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, keyfin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını kırık gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında ayağı kırık inek görmek ekmeksiz kalacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayak görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında ayağı kırık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ayağını kırık görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık at görmek huzurunu yerine getireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağını kırık görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir