AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe tül görmek

Kahve falında pembe tül görmek

Kahve falında pembe tül görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, bütçesinin daralacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tül gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında pembe tül görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında pembe tül perde görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde astığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalettir.

Kahve falında mor tül perde görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski tül görmek her zaman haklının yanında olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tül perde yıkamak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında camda beyaz tül görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir