AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyle öpüşmek

Kahve falında abiyle öpüşmek

Kahve falında abiyle öpüşmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zenginleşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, o masumların bedduasını alacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, kazancının azalmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Kahve falında üvey abi görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyi kızgın görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi abla görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında abiyi sevgili olarak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve abiyi görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, ekmeğine leke süreceğine işarettir.

Kahve falında abin olduğunu görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba ve abi görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir