AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş abi görmek

Kahve falında ölmüş abi görmek

Kahve falında ölmüş abi görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş abi gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında üvey abi görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında ölü abiyi görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında abin olduğunu görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abiyle evlenmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle evli olduğunu görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, adaletin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir