AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağını ısırmak

Kahve falında başkasının ayağını ısırmak

Kahve falında başkasının ayağını ısırmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, helal rızka kavuşacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında karıncanın ayağını ısırdığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında ayağını yılan ısırmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir