AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz pembe gelinlik giymek

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, işe zorla gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe gelinlik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz pembe elbise giymek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında toz pembe abiye giymek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında toz pembe giymek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe gelinlik giymek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında pembe gelinlik giydiğini görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz pembe renk görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir