AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok sayıda borca gireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe nişanlık giymek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz pembe nişanlık görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe şort giymek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pembe ayakkabı giydiğini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir