AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesi görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesi görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesi görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesi gördüyseniz:

  • İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuş görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Kahve falında iki tane muhabbet kuşu görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu öpmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir