AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe mendil görmek

Kahve falında pembe mendil görmek

Kahve falında pembe mendil görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe mendil gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında pembe mendil görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mendil görmek huzurunun bozulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mendil satmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mendile burnunu silmek korkularının üzerine gideceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halay mendili görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mendil sallamak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, büyük zorluklar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mendil sallamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına mendili görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir