AnaSayfa / Genel / Kahve falında bembeyaz ışık görmek

Kahve falında bembeyaz ışık görmek

Kahve falında bembeyaz ışık görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, makamının artacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Kahve falında bembeyaz ışık gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Kahve falında bembeyaz ışık görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Kahve falında her yer bembeyaz kar görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını bembeyaz görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün bembeyaz olduğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini bembeyaz görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işarettir.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında bembeyaz gelinlik görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında bembeyaz bir at görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir