AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada ışık görmek

Kahve falında mağarada ışık görmek

Kahve falında mağarada ışık görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mağarada ışık gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında mağarada ışık görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında mağaradan geçmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mağaraya düşmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında mağarada yaşamak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mağaraya kaçmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mağaraya girmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada göl görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir