AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığa bakmak

Kahve falında ışığa bakmak

Kahve falında ışığa bakmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işlerinin bollaşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ışığa bakmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında ışığa bakmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, malların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı çiçek görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışığı açamamak geniş bir ev satın alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında ışık topu görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilahi ışık görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ışıkta geçmek düşmanlarını bile affedeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında far ışığı görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir