AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık patlaması görmek

Kahve falında ışık patlaması görmek

Kahve falında ışık patlaması görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yeni projelere atılacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık patlaması gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında ışık patlaması görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bombası patlatmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan musluk görmek işinin ehli olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında patlayan silah görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin patlamasını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan tüp görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında havai fişek patlatmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir