AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe fincan görmek

Kahve falında pembe fincan görmek

Kahve falında pembe fincan görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sorunlarını gidereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe fincan gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında pembe fincan görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Kahve falında bakır fincan görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek uygulayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında kahve ve fincan görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında kahve fincanı görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı aramak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fincan satın almak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir