Kahve falında fincan satın almak

Kahve falında fincan satın almak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü gününden de geri duracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, mevki kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında fincan satın almak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında fincan satın almak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve fincanı satın almak kredi çekileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli fincan görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı fincan görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fincanda kahve görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni fincan görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, moral bulacağına işarettir.

Kahve falında fincan hediye etmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top