AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve ve fincan görmek

Kahve falında kahve ve fincan görmek

Kahve falında kahve ve fincan görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kahve ve fincan gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek köşeye sıkıştıracağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve ve fincan görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında fincanda kahve görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir