AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dantelli beyaz çarşaf görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli çarşaf görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel ipliği görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir