AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ve çarşaf gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf yorgan görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Kahve falında yorgan çarşafı görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında çarşaf ve yorgan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çarşafsız yorgan görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi çarşaf görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir