AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bot görmek

Kahve falında mavi bot görmek

Kahve falında mavi bot görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, işlerinin çok açılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bot gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Kahve falında mavi bot görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa bot giymek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının botunu giymek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Kahve falında bayan botu görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta bot görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme yada bot görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında siyah bot satın almak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir