AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe atlet görmek

Kahve falında pembe atlet görmek

Kahve falında pembe atlet görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında pembe atlet gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Kahve falında pembe atlet görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah atlet görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atletle gezmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi atlet görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü atletle görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atletli birini görmek lükse ve konfora kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı atlet giymek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz atlet görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir