AnaSayfa / Genel / Kahve falında atletli birini görmek

Kahve falında atletli birini görmek

Kahve falında atletli birini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atletli birini gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında yıkanmış atlet görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini atletli görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında terli atlet görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında temiz atlet görmek işlerinin kolaylaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi atlet görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, isteklerinin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu atlet görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlet giydirmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir