AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi atlet görmek

Kahve falında mavi atlet görmek

Kahve falında mavi atlet görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kötüyse düzeleceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yeteneklerini geliştirmeye, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi atlet gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında mavi atlet görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni atlet giymek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında atletle dolaşmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında kendini don atlet görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında atlet giydirmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında don atlet görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atlet giymek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet aldığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir