AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü atletle görmek

Kahve falında ölüyü atletle görmek

Kahve falında ölüyü atletle görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü atletle gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Kahve falında ölüyü atletle görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye atlet vermek işinin yoluna gireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atleti ters giymek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği atletle görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak atlet görmek prestij kazanacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil atlet giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini atletli görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir