AnaSayfa / Genel / Kahve falında atletle gezmek

Kahve falında atletle gezmek

Kahve falında atletle gezmek mutlulukların yarım kalacağına, yeni bir hayat kurulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, bekar ise evleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atletle gezmek gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında atletle gezmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atlet aramak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek atleti görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski atlet görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında erkek atleti giymek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz atlet giyen birini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atlet giymek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe atlet görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir