AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçe takmak

Kahve falında peçe takmak

Kahve falında peçe takmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peçe takmak gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında siyah peçe takmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında peçe takmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah peçe görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında peçeli kadın görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında peçe taktığını görmek icat yapacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında peçe görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir