AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçeli kadınlar görmek

Kahve falında peçeli kadınlar görmek

Kahve falında peçeli kadınlar görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi halinin kalmayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peçeli kadınlar gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında peçeli kadın görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peçeli birini görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peçe takmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir