AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah peçe takmak

Kahve falında siyah peçe takmak

Kahve falında siyah peçe takmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hedeflerini tutturacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, duymadığı sözleri duyacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye tabir olunur.

Kahve falında siyah peçe takmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde zorluk yaşamış olsanız bile, tamiri mümkün kılan enerjilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında siyah peçe takmak nimet bolluğu yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında peçe takmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah peçe görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara peçe görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında peçeli adam görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir