AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek değer göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzü peçeli kadın gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peçeli kadın görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına işarettir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalettir.

Kahve falında kara peçe görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında peçe taktığını görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, insanlar arasında yüceleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir