AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçe görmek

Kahve falında peçe görmek

Kahve falında peçe görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında peçe gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında peçeli kadın görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında siyah peçe takmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında peçe takmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında peçe görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, mevki edineceğine işarettir.

Kahve falında peçeli birini görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir