AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah peçe görmek

Kahve falında siyah peçe görmek

Kahve falında siyah peçe görmek dertlerin sona ereceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında siyah peçe gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında siyah peçe takmak gelirinin de garanti altında olacağına, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah peçe görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peçe takmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek kazancının da aynı oranda artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek elindeki malların gideceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Kahve falında peçe görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Kahve falında kara peçe görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir