AnaSayfa / Genel / Kahve falında peçeli birini görmek

Kahve falında peçeli birini görmek

Kahve falında peçeli birini görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, duaların kabul göreceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında peçeli birini gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında peçeli kadın görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayallerinin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında peçe taktığını görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah peçe takmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah peçe görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir