AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, mutlu olunacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iyilik bulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında kara peçeli kadınlar gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara peçe görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

Kahve falında yüzü peçeli kadın görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Kahve falında peçeli kadınlar görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah peçeli kadın görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisine şifa olacağına delalettir.

Kahve falında peçeli kadın görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında peçeli birini görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir