AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan sogan almak

Kahve falında pazardan sogan almak

Kahve falında pazardan sogan almak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, mutlu günler göreceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında pazardan sogan almak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında pazardan kıyafet almak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında pazardan balık almak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan biber almak kendisini işine vereceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise pazarı görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında hali pazarı görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan peynir almak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan gömlek almak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda üzüm görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir