AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda sebze almak

Kahve falında pazarda sebze almak

Kahve falında pazarda sebze almak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze almak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Kahve falında pazarda sebze görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze pazarı görmek acı veren durumların vuku bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sebze pazar görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze almak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda sebze satmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir