AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan yumurta almak

Kahve falında pazardan yumurta almak

Kahve falında pazardan yumurta almak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına inanılır.

Kahve falında pazardan yumurta almak gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Kahve falında pazardan yumurta almak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda yumurta görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya alamet eder.

Kahve falında pazardan sebze almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan para çalmak sıkıntılar son bulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pazar yapmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pazar günü görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında pazarda karpuz görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir