AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan para çalmak

Kahve falında pazardan para çalmak

Kahve falında pazardan para çalmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, ayrılık yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan para çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında pazardan para çalmak bundan hayır göreceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Kahve falında pazarda para bulmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında çantasından para çaldığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdandan para çaldırmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında evden para çalmak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinden para çaldırmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret eder.

Kahve falında para çalmak ve yakalanmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir