AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda yumurta görmek

Kahve falında pazarda yumurta görmek

Kahve falında pazarda yumurta görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda yumurta gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Kahve falında pazarda yumurta görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan yumurta almak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan havlu almak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında pazarda marul görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda üzüm görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pazarcı olmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan ceviz almak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarlamacı görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir