AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak yeni bir haneye sahip olunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, insanların alım gücünün azalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak fal sahibinin muradına ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anne tarafından bıçaklanmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına inanılır.

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir