AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal dilimleri görmek

Kahve falında portakal dilimleri görmek

Kahve falında portakal dilimleri görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin başarılarının artacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında portakal dilimleri gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal dilimi yemek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında portakal dilimi görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal dilimleri görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ekmek dilimleri görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında dilim pasta görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında saat dilimi görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir