AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hasret ve özlem gidereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sonunda mutlu olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin portakal verdiğini gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Kahve falında portakal verdiğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu portakal görmek rakiplerine karşı fark atacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal atmak rakiplerini arkasında bırakacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında portakal dilimleri görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi portakal yemek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, alışveriş yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir