AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar gitmek

Kahve falında pazar gitmek

Kahve falında pazar gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşamın kolay hale geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazar gitmek gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Kahve falında çarşı pazara gitmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gece pazara gitmek mutsuz ve üzgün olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazar gitmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında pazara gitmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hali pazarı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir