AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan nar almak

Kahve falında pazardan nar almak

Kahve falında pazardan nar almak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan nar almak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında pazardan nar almak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar kesmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Kahve falında nar suyu almak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden nar almak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar ve ayva görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında muz ve nar görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında cürük nar görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir