Kahve falında ölmüş birinden nar almak

Kahve falında ölmüş birinden nar almak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden nar almak gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Kahve falında kirmizi nar yemek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında nar kesmek artık kötü günler yaşamayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında toplanmış nar görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında nar lekesi görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında nar ayıklamak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında nar suyu sıkmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında nar yedirmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top