AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot aldığını görmek

Kahve falında külot aldığını görmek

Kahve falında külot aldığını görmek tamamlanmadan kalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külot aldığını gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında külot aldığını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında külot giymemek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan külodu görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulur.

Kahve falında kirli külot giymek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında külot almak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek külotu giymek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında külot kan görmek maddi zararlara uğrayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında külotla gezmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir