AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz koparıp yemek

Kahve falında kiraz koparıp yemek

Kahve falında kiraz koparıp yemek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kiraz koparıp yemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Kahve falında tatlı kiraz yemek maddi zarara uğrayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ve kiraz yemek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kiraz yemek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında üzüm ve kiraz yemek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kiraz yemek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz dut yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz yemek toplamak masraflarının azalacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir