AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı kiraz yemek

Kahve falında tatlı kiraz yemek

Kahve falında tatlı kiraz yemek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, büyük hatalar yapacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kiraz yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Kahve falında tatlı kiraz yemek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet eder.

Kahve falında kışın kiraz yemek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret eder.

Kahve falında olmamış kiraz yemek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalettir.

Kahve falında dalda kiraz yemek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz kurusu yemek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri kiraz yemek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir