AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çilek görmek

Kahve falında sarı çilek görmek

Kahve falında sarı çilek görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çilek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında sarı çilek görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasına çilek vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ekşi çilek yemek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk çilek görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çilek ve üzüm görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük çilek görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kötü noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada çilek görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek temizlemek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir