AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek halsizleşeceğine, kendi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yemek görmek itibar edineceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında böğürtlen yemek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı böğürtlen yemek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek işlerinin aksayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir